Joensuun Seudun Vesipelastuskoirat

Treenioikeus

   
TREENIOIKEUS

Treenioikeus on koirakolla, jolla on jäsenmaksu, treenimaksu ja talkoovelvoite suoritettuna. Jäsenmaksun tulee olla joko vuosi- tai ainaisjäsenmaksu.
 
 
Talkoovelvoite
Jotta voit treenata koiraasi kesällä 2019, sinun tulee ansaita yksi treenipaikkapiste per koira talkoilemalla vepekokeissa kesällä 2018, tai talkoilemalla muussa hallituksen hyväksymässä tapahtumassa, esim. möllivepe tai Match show ajalla 1.5.2018 – 30.4.2019. Jos haluat treenata kahta koiraa, tarvitset kaksi treenipaikkapistettä, kolmelle koiralle kolme.
Tätä talkoovelvoitetta ei voi korvata rahalla. Huomaa kuitenkin, että talkoo mahdollisuuksia on lähinnä kesäkautena.

Treenimaksu
Voidakseen treenata yhtä koiraa, tulee henkilöllä olla maksettuna vuosi- tai ainaisjäsenmaksun lisäksi vuotuinen treenimaksu. Vuonna 2018 treenimaksun suuruus on 40 euroa.  Jos haluaa treenata useampaa koiraa, vuotuinen treenimaksu tulee erikseen jokaisesta koirasta. Esim. jos treenaa kolmea koiraa, maksaa kolminkertaisen treenimaksun. Yksissä treeneissä kerrallaan voi kuitenkin treenata enintään kahta koiraa.

Etuseteli
Henkilö voi tienata etuseteleitä, joita voi käyttää yhdistyksen järjestämiin maksullisiin tapahtumiin, kokeisiin tai vuotuiseen treenimaksuun. Yhden setelin voi ansaita hallituksen määrittämästä yhdistyksen hyväksi tehtävästä kahden tunnin työstä (esim. kouluttaminen). Jos haluaisit korvata etuseteleillä vaikka vuoden 2018 treenimaksun, tarvitsisit kuusi etuseteliä.