Joensuun Seudun Vesipelastuskoirat

Koulutus


 

VESIPELASTUSKOULUTUS

Yhdistys järjestää vesipelastuskoulutusta kahdessa eri ryhmässä: alkeiskurssi ja jatko- / kilpailevien ryhmässä. Jatko- / kilpailevien ryhmä on ainoastaan yhdistyksen jäsenille.

 

VESIPELASTUKSESSA KESÄLLÄ 2017 JÄRJESTETTÄVÄ KOULUTUKSET

 
Yhdistys järjestää vesipelastuskoulutusta sekä kursseja kaiken tasoisille koirakoille Joensuun seudulla.
 
 
Alkeiskurssi tiistaisin ja torstaisin ajalla 30.5.-15.6.2017
 
Tervetuloa opiskelemaan vesipelastuksen alkeita! Kurssille ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja näköiset koirat. Pääsyvaatimuksena on kuitenkin koiran uimataito (30 - 50 m) ja vähintään 15 kg:n painoraja sekä suosituksena esineiden kantaminen. Koirien tulee olla ihmisystävällisiä. Koirien alaikäraja on 6 kk ja koiralla tulee olla voimassa Kennelliiton vaatimat rokotukset.
 
Ennen kurssin aloittamista on uimataidon testaustilaisuus Marjalassa 30.5.
Testin läpäistäkseen koiran tulee noutaa veteen heitetty esine ja mennä halukkaasti veteen sekä olla ohjaajansa hallinnassa. Testin läpäisseet koirakot jatkavat kurssille. 
 
Kurssiin sisältyy teorialuento (noin 2h.) 1.6. ja vesiharjoittelu 6.6., 8.6., 13.6. ja 15.6. kahdessa ryhmässä klo 18-19.30 tai 19.30-21. Kurssilla harjoitellaan esineen vientiä maalla ja vedessä, veneen noutoa, hukkuvan pelastusta sekä veneestä hyppyä ja uimista rantaan.
 
Alkeiskurssi on ensisijaisesti tarkoitettu harrastusta aloittaville eikä vaadi JoVe ry:n jäsenyyttä. Kurssin jälkeen on mahdollista liittyä yhdistyksen jäseneksi ja jatkaa treenaamista kesän muissa ryhmissä.
 
Kurssin hinta on 50€/ei-jäsenet ja 35€ jäsenet
 
Kurssille voit ilmoittautua 8.5.2017 mennessä osoitteeseen koulutus.jovekoirat (at) gmail.com
 
 
 
Jatko- / kilpailevien ryhmät Joven jäsenille
 
Jatko- ja kilpailevien ryhmät ovat tarkoitettu JoVen jäsenille ja koirakoille, joilla on alkeiskurssi käytynä tai vähintään vastaavat taidot hallussa. JoVe ry on uudistanut koulutusmalliaan kesäksi 2017. Voit valita
haluatko treenata tavoitteellisesti useamman kerran viikossa tai hieman rennommin, ei niin tavoitteellisesti esimerkiksi kerran viikossa. Voit ilmoittaa max. kaksi koiraa/ohjaaja. Ryhmät treenaa tiistaista sunnuntaihin noin klo 15-21 välillä. Treenipaikkamaksu tarkentuu ilmottautumisten jälkeen.
 
Koulutusinfotilaisuus Islolla torstaina 27.4. klo 18.
 
Ilmoittautuminen ryhmiin 23.4.2017 mennessä.
 
 
 
Yhdistyksen vepevarasto sijaitsee osoitteessa Harkkotie 3, talo b, varasto nro 31. Katso varaston sijainti täältä
 
 
 
 
 
 
MUU KOULUTUS
 
Yhdistys järjestää myös muita VEPE- ja koiraharrastukseen liittyviä harjoitus- ja koulutustilaisuuksia ja antaa tietopuolista opetusta. Kursseista, luentotilaisuuksista yms.
ilmoitellaan erikseen. Seuraa Ajankohtaista -sivuamme!
 
Tarjoamme koulutusta myös seuramme ulkopuolelle. Kysy lisää sähköpostilla.
 
 
Tiedustelut:
Irina Laatikainen
koulutus.jovekoirat (at) gmail.com