Joensuun Seudun Vesipelastuskoirat

Koulutus


VESIPELASTUKSESSA KESÄLLÄ 2018 JÄRJESTETTÄVÄ KOULUTUS

Yhdistys järjestää vesipelastuskoulutusta sekä kursseja kaiken tasoisille koirakoille Joensuun seudulla.
 

Starttikurssi sunnuntaisin ja torstaisin ajalla 7.-17.6.2018

Tervetuloa opiskelemaan vesipelastuksen alkeita! Kurssille ovat tervetulleita kaiken rotuiset ja näköiset koirat. Pääsyvaatimuksena on kuitenkin koiran uimataito (30 - 50 m) ja vähintään 15 kg:n painoraja sekä suosituksena esineiden kantaminen. Koirien tulee olla ihmisystävällisiä. Koirien alaikäraja on 6 kk ja koiralla tulee olla voimassa Kennelliiton vaatimat rokotukset.

Kurssiin sisältyy teorialuento (noin 2h) 4.6. sekä vesiharjoittelu 7.6., 10.6., 14.6. ja 17.6. kahdessa ryhmässä sunnuntaisin ryhmä 1 klo 14-15.30 ja ryhmä 2 klo 15.30-17 (muutokset sunnuntain treenien kellonaikoihin mahdollisia!) ja torstaisin ryhmä 1 klo 18-19.30 ja ryhmä 2 klo 19.30-21. Huomioithan, että jokainen kurssilainen auttaa vuorollaan veneen ja muiden treenivälineiden kuljetuksessa, mikä lisää treeneihin varattavaa aikaa vähintään puolisen tuntia ensimmäisen ryhmän alusta ja toisen ryhmän lopusta. Kurssilla harjoitellaan esineen vientiä maalla ja vedessä, veneen noutoa, hukkuvan pelastusta sekä veneestä hyppyä ja uimista rantaan. Sinulle tulee myös tutuksi yhdistyksemme jatko- ja kilpailevien treeniryhmien toimintatavat.

Starttikurssi on tarkoitettu harrastusta aloittaville. Kurssin jälkeen on mahdollista liittyä yhdistyksen jäseneksi ja jatkaa treenaamista kesän ryhmissä. Kurssille mahtuu yhteensä 12 koirakkoa.

Kurssin hinta on 50€.

Ilmoittaudu sähköpostilla koulutus.jovekoirat@gmail.com. Kerro ilmoittautumisessasi omien tietojesi lisäksi vepeilemään tulevan koiran rotu, ikä ja kutsumanimi.

Kurssille voit ilmoittautua 13.5.2018 mennessä.

 

Jatko- / kilpailevien ryhmät JoVen jäsenille

Jatko- ja kilpailevien ryhmät ovat tarkoitettu JoVen jäsenille ja koirakoille, joilla on starttikurssi käytynä tai vähintään vastaavat taidot hallussa. JoVen jäsenet, joilla on treenipaikkapisteet kerättynä, saavat treenikyselyn sähköpostiinsa viikolla 13-14. Treenit ovat Marjalassa ja voit valita treenaatko tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin vai sunnuntaisin. Lisätreenit ovat keskiviikkoisin Kaunislahdessa. Voit ilmoittaa ryhmään max. kaksi koiraa/ohjaaja. Ryhmät treenaavat tiistaista sunnuntaihin noin klo 15-21 välillä.

Treenimaksu tarkentuu ilmoittautuneiden treenaajien määrän mukaan ollen noin 30€/koirakko.

Koulutusinfotilaisuus Islolla torstaina 26.4.2018 klo 18.

Ilmoittautuminen ryhmiin 15.4.2018 mennessä.

  

Yhdistyksen vepevarasto sijaitsee osoitteessa Harkkotie 3, talo b, varasto nro 31. Katso varaston sijainti täältä.

 

MUU KOULUTUS

Yhdistys järjestää myös muita VEPE- ja koiraharrastukseen liittyviä harjoitus- ja koulutustilaisuuksia ja antaa tietopuolista opetusta. Kursseista, luentotilaisuuksista yms. ilmoitellaan erikseen. Seuraa Ajankohtaista -sivuamme!

Tarjoamme koulutusta myös seuramme ulkopuolelle. Kysy lisää sähköpostilla.

 

Tiedustelut:

Irina Laatikainen

koulutus.jovekoirat (at) gmail.com